• Dizajn, print, montaža

    Sve na jednom mjestu

    Kontaktirajte nas

Cross Design

Izdvojite se iz mase kreativnim grafičkim rješenjem! Svojim klijentima nudimo vrhunski tisak svih formata na različitim materijalima.Tisak velikih formata nudimo do širine 1600 mm, a spajanjem medija (papir, cerada, platno, mash, naljepnica …) pružamo Vam proizvod neograničenih dimenzija.

O nama

ime je pod kojim djeluje kreativan i iskusan tim spreman odgovoriti na sve zahtjeve koji se pred njega postave. Puni elana i željom za dokazivanjem svoje ideje kroz sve vrste grafičkih usluga pružamo Vama. Danas možemo reći da smo postavljajući pred sebe inovativna rješenja i ideje, uspjeli u onome što smo naumili, stvoriti studio sa širokom ponudom usluga u domeni grafičkog oblikovanja i tiska u kojem uživamo raditi i stvarati, a iz kojeg Vi izlazite zadovoljni i svjesni da je ulaganje u reklamu temelj Vašeg uspjeha!

BRAND
Prvi važan korak svakog ozbiljnog poslovanja je kreirati prepoznatljiv vizualni identitet i dizajn. Kvalitetno osmišljen identitet i dizajn temelj je svake uspješne poslovne priče.
Kako bi Vaša priča dobila čvrst temelj i ispunila očekivanja modernog tržišta, nudimo Vam izradu vizualnog identiteta I logotipa.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je dio svakodnevnog života. Grafičkim dizajnom se informira, uvjerava, organizira, stimulira, locira, identificira, privlači pažnja i pruža vizualno zadovoljstvo.Izdvojite se iz mase kreativnim grafičkim rješenjem! Kvalitetan grafički dizajn najbitnija je sastavnica u izgradnji Vaše tvrtke. On prodaje Vaš proizvod ili Vaše usluge, on prezentira tvrtku.Netgraphic je uvijek u potrazi za detaljem koji svakog klijenta čini jedinstvenim i na tome gradi temelje dizajna. Kroz kreativnost i originalnost tada gradimo vaš vizualni identitet.

Digitalni tisak

Uvođenjem ove tehnologije skratio se proces kojim se dolazilo do finalnog tiska, pa je zbog jednostavnosti, te iz produktivnih i financijskih aspekata digitalni tisak postao idealno rješenje kod potrebe tiska manjih naklada.Svojim klijentima nudimo vrhunski tisak svih formata na različitim materijalima.Tisak velikih formata nudimo do širine 1600 mm, a spajanjem medija (papir, cerada, platno, mash, naljepnica …) pružamo Vam proizvod neograničenih dimenzija.