O nama

Tvrtka ELEMENTUM-M

je osnovana 2006. Glavni cilj i misao vodilja od samog početak je pružanje potpune usluge klijentima, bilo da se radi o gradnji, poslovnima adaptacije ili renovacije poslovnih i/ili stambenih prostora.  

Kod svih projekata preferiramo izvedbe po sistemu „ključ u ruke“ jer to, osim što nama olakšava posao, ide i u prilog klijentu tj. investitoru jer smanjuje nepredviđene troškove, omogućava poštivanje dogovorenih rokova te smanjuje nivo stresa. U radu se vodimo sljedećim prioritetima: korektan odnos prema klijentu, visoka kvaliteta izvedbe te upotreba visokokvalitetnih materijala.

 

Više detalja o završenim projektima možete pronaći niže na stranici ili klikom na lik reference.

More Services
REKONSTRUKCIJA OBJEKATA

REKONSTRUKCIJA OBJEKATA

: Rekonstrukcije postojećih objekata predstavljaju složen i zahtjevan proces jer se radovima utječe na stabilnost i sigurnost postojeće građevine, Elementum-M nudi kompletnu uslugu od planiranja do izvođenja radova.
ADAPTACIJA OBJEKATA

ADAPTACIJA OBJEKATA

Novi raspored prostorija, izmjena namjene ili potreba za dodatnim prostorom najčešći su razlozi pristupanju adaptaciji objekata. Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, pozivamo da nam se obratite kako bismo zajedno povećali kvalitetu života.
IZGRADNJA OBJEKATA

IZGRADNJA OBJEKATA

Elementum-M gradi i oprema sve vrste objekata, stambene i poslovne. Pružamo Vam kompletnu uslugu od planiranja do izvođenja, od temelja do krova.

naših zlatnih

15
godina

Hvala Vam
što ste bili
s nama

gotovih projekata

stalno zaposlenih

zadovoljnih klijenata

godina iskustva

Clients

Naši pouzdani
i vjerni dobavljači

Recent Posts

  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA