Privatni Objekt – izgradnja

Elementum_izgradnja_Velika
Otok Brač

Privatni
objekt

Otok Brač najveći je srednjodalmatinski otok, prepun prirodnih znamenitosti i izuzetno dobro povezan sa kopnom. Uz to, treba i napomenuti kako se na otoku nalazi i aerodrom te je zahvaljujući svemu navedenome izuzetno poželjna i poznata turistička destinacija kako za domaće tako i za strance. Sve navedeno govori u prilog tome da je Brač izuzetno popularan kod domaćih i stranih investitora koji iz godine u godinu sve više ulažu u izgradnju i renovaciju objekata koji se kasnije koriste u privatne ili turističke/komercijalne svrhe.

U ovom članku vam donosimo pregleda radova izgradnje trosobne obiteljske kuće sa bazenom, smještene u mjestu Milna, na sjeverozapadnom dijelu otoka. Kako možete vidjeti, obavljamo sve vrste radova: od iskopa, temeljenja, betoniranja i zidanja, postavljanja krova, termo i hidro izolacije do uređenja interijera koje uključuje i kompleksne suhomontažne radove.

Kao i uvijek, koristimo samo vrhunske materijale provjerenih proizvođača: Sto, Kanuf, Bauder , MAPEI…Planirani završetak radova je u petom mjesecu 2021 godine tako da ćemo i galeriju radova nadopunjavati kako se budu bližili kraju.

Razmišljate o gradnji? Obratite nam se sa punim povjerenjem!

  • Klijent: Privatni investitor

Recent Posts

  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA